Грижа за Природата

Все по-често се появява информация за изтощаване и пренасищане на почвите в страната ни. Нашата мисия е чрез природни средства почвата да се обогатява, да се подхранва и да се избегне натрупването на химикали в нея. По този начин се запазва биологичния характер на почвата и нейното плодородието.
Предварителното третиране на семената стои в основата на добре изглеждащите, здрави култури. По този начин се помага още от самото начало на развитието на растението за постигане на оптимални резултати, без да се натоварва с излишна химия.
Като продължение за грижата за културата се предлагат богата гама от биологично сертифицирани продукти, които да се ползват в различните фази от развитието на културите.

 

Всички продукти са биосертифицирани, но поради своята универсалност са абсолютно съвместими с конвенционалното земеделие и могат да бъдат от изключителна помощ на всички стопани, без значение каква култура отглеждат.

Един от топ продуктите ни е Ним-Азал Т/С. Той унищожава до 98-99% от популацията на насекомите. Ним-Азал Т/С е абсолютно безвреден, тъй като не съдържа отровни съставки, а насекомите, умъртвени с него, могат да служат за храна на птиците. Така се участва съвсем съзнателно в кръговрата на Природата и се помага за протичането на нормалните процеси в нея.

Още информация за Ним-Азал Т/С и останалите продукти на biogradinar.bg, можете да получите тук.

 

 

Оставете Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other